Hei, haluatko palata vanhalle sivulle?

clear Sulje

Palkkaamme asiakasneuvojia tuntityösopimuksella

26.10.2018 - 13:48
UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin yhteinen liikunta- ja hyvinvointiorganisaatio, jonka palveluita käyttävät niin yliopistolaiset ja kaupunkilaiset kuin seurat ja yritykset. Keskuksemme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä ja Viikissä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 27 000 asiakasta, käyntikertoja on yli miljoona vuodessa. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, palloiluvuorot, Personal Training ja hieronta, vain joitakin mainitaksemme. Olemme enemmän kuin liikuntakeskus, haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meitä iloisia ja rohkeita, vastuullisia ja yhteisöllisiä unisportilaisia on jo yli kaksisataa.

TARTU KUNNON TYÖHÖN
Sykkiikö sydämesi liikunnalle ja hyvinvoinnille? Nautitko asiakaspalvelusta ja työstä ihmisten parissa?

Tule aktiiviseen joukkoomme,
ASIAKASNEUVOJAKSI

Etsimme asiakasneuvontaamme tuntityöntekijöitä (lähtökohtaisesti 1-2 vuoroa/viikko) 31.5.2019 asti ulottuviin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Asiakasneuvoja työskentelee UniSportin liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa vastaten muun muassa tuotteiden ja palveluiden myynnistä, paikkavarauksista ja asiakkaiden opastuksesta. Asiakasneuvojan tehtävänä on tarjota luotettavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua, sekä huolehtia työvuoronsa aikana liikuntatilojen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. Jokaisella asiakasneuvojalla on lisäksi erikseen sovittuja vastuualueita.

Tehtävä sopii oma-aloitteiselle, joustavalle, hyvää asiakaspalvelua ja hyvinvointia arvostavalle henkilölle.
 
Mikäli kiinnostuit lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen joonas.saari@helsinki.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelusuunnittelija Joonas Saari, puh. 050 409 7914

Jaa sosiaalisessa mediassa