Hei, haluatko palata vanhalle sivulle?

clear Sulje
tyttö sillassa

Parkour

Haluatko oppia uhmaamaan painovoimaa ja liikkumaan ketterästi kaupunkiympäristössä? Tule UniSportin parkourkurssille! Kurssilla opit lajin perustekniikoita ammattimaisessa ohjauksessa sekä sisällä että ulkona.

Parkour on urbaani liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan sulavasti paikasta toiseen kaupunkiympäristössä. Kurssilla pääset kiipeilemään ja hyppimään hyödyntämällä ympäristön tarjoamia rakenteita.

Kurssi tapahtuu ammattimaisessa ohjauksessa, jolloin parkourista tulee turvallista ja samalla hauskan jännittävää. Kurssin aikana ehdit perehtyä parkourin perustekniikoihin ja syventämään lajitietämystäsi ja taitojasi. Kurssi järjestetään osaksi sisätiloissa, jolloin kurssilla tehdään lajia tukevia harjoitteita ja temppuja.

Kenelle sopii?

Parkour-kurssi sopii sinulle, joka haluat oppia liikkumaan rohkeasti ja vapaasti esteitä pelkäämättä. Kurssille voi osallistua niin aloittelija kuin kokeneempikin harrastaja.

Miten osallistun?

Osallistumaan pääset UniSportin parkourkurssilla. Kurssikerrasta riippuen tarvitset joko ulko- tai sisäliikuntavarusteet sekä juomapullon. Ohjaaja kertoo kurssilla etukäteen, minkälaiset varusteet tarvitset tulevilla kerroilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa